logo
foto van een waterlelie

Reïncarnatie therapie

Wat is het?

Een doelgerichte methode om via lichte trance terug te gaan naar dat moment of die periode in dit of een vorig leven, waar de oorzaak ligt van het probleem. Ook ervaringen in baarmoeder of periode tussen twee levens in komen vaak naar boven.

Is het wel waar?

Vaak gehoorde kritiek vanuit het reguliere circuit. Naast gedachten en beelden zijn er ook duidelijke emoties zoals vreugde, verdriet, angst, eenzaamheid ed. Daarnaast vaak duidelijke lichamelijke reacties, zoals gevoel van kracht, pijn, benauwdheid, honger, dorst, al naar gelang de situatie.

Waar helpt het voor?

Zie lijst

Waarom deze therapie?

Omdat praten over het probleem je vaak niet bij de kern brengt, aangezien deze meestal niet gekend wordt, zeker niet wat voor het 3e levensjaar ligt. Rond 80% - 90% van al onze ervaringen, emoties, overtuigingen ligt in het onderbewuste. Leren omgaan met het probleem helpt in essentie niet. Bewust worden van de uiteindelijke oorzaak kan dat wel. Inzicht is geboden, naast acceptatie, verwerking en oplossing.

Intake?

Zinvol, om allereerst het probleem of de problemen helder te krijgen. Vaak worden allerlei voorbeelden aangehaald, maar de vraag is; wat is het probleem?
Wederzijdse kennismaking om een band te krijgen op basis van vertrouwen. Anders ga je de sessie niet aan.
Informatie hoe de therapie praktisch in zijn werk gaat, wat je kan verwachten en hoeveel sessies nodig zijn.
Financiële plaatje: wordt de therapie wel of niet vergoed en tot welk bedrag? foto van een fontein

Aantal sessies

Persoonlijk hou ik niet van veel sessies. Vaak raak je dan de kern niet. Gemiddeld 2 - 6 sessies met tussenperiode tussen iedere sessie van 1 maand.

Hoe begeleid ik een sessie?

Liefdevol, doch duidelijk!

Kan het ook fout gaan?

Dat gebeurt zelden. Als de therapeut de cliënt volgt en niet denkt te weten waar het probleem ligt en niet pusht gebeurt dat zelden of nooit. Wel gebeurt het, dat de cliënt niet accepteert, wat er naar boven is gekomen, omdat dat het zelfbeeld verandert. De ontkenning van hetgeen ervaren is (dat kan ik niet geweest zijn!) geeft een innerlijke tweestrijd tussen de ervaring en de verdringing. Accepteren van datgene, wat er komt is essentieel onderdeel van de therapie. Vaak ligt er een oordeel of veroordeling aan ten gronde vanuit maatschappelijke of eigen opgelegde normen en waarden.

Praktijkadres:
Groningerstraatweg 68
8921 TS Leeuwarden


Behandeling volgens afspraak
tel.: (058) 215 72 13
maandag, dinsdag en donderdag ochtend tussen 9 en 10 uur
lid:N.V.A.¦K.A.B.
p.j.i.aarts@gmail.com
KvK.: 01153351000
BTW-nr.: 074723960.B01
AGB-code: 90000299